English

WELKOM BIJ

Deutsch

TRADITIE, STIJL en WOONGENOT
met MEUBELS van PLANTAGE TEAKHOUT

Wij zijn producent en exporteur van teakhouten indoor- en tuinmeubels. De levering aan onze klanten geschiedt per container.
De firma is in 1998 opgericht. De Oostenrijkse eigenaar leeft sinds 1989 in IndonesiŽ.

Het materiaal

De meubels

Het onderhoud

Teakhout is sinds honderden jaren een perfect materiaal. Het bevat was en oliŽn en neemt daardoor hoegenaamd geen water op. Ook bij extreme weersomstandigheden, zomer en winter, treedt uitzetting, krimp etc niet op. Teakhout meubels zijn bijzonder goed geschikt voor tuin, terras en woning.

TEAKOMANIA meubels zijn allen handgemaakt. Geen enkel stuk is gelijk aan een ander. Ieder meubelstuk is daarom uniek. Kleur, struktuur en geometrische afwijkingen zijn normaal en onderstrepen het karakter van ieder meubelstuk.

Ongunstige weersomstandigheden kan teakhout vele jaren weerstaan zonder dat enig onderhoud nodig is. Reiniging met water, borstel en zeep is in de meeste gevallen voldoende.De vergrijzing van het hout is een karakterkenmerk van teakhout. De meubels kan men met teakolie bewerken doch men moet dit direct na de aankoop doen. De meubels moeten nieuw, schoon en droog zijn. De meubels mogen niet in de directe nabijheid van een warmtebron worden geplaatst.
Oneffenheden of kleine beschadigingen laten zich eenvoudig en probleemloos bewerken met schuurpapier. Eventuele kleurafwijkingen worden door lucht en zon hersteld. Teakhout is een 100 procent natuur produkt.

De kracht van TEAKOMANIA is flexibiliteit.
Uw individuele wensen en voorstellen kunnen wij vervullen. Wij maken ook meubels op maat.
Tot 50 verschillende items kunnen door TEAKOMANIA in een 40’ container worden verscheept.
Catalogus, prijzen en informatie verkrijgbaar op verzoek.

PRODUKTOVERZICHT

Tuinmeubels

Indoormeubels

(UD.Teak For You)

Tel. +623617944443
Fax. +623617944446
Hotline: +62 811305932
Email: info@teakw.com
http://www.teakw.com

Catalogus, prijzen en informatie verkrijgbaar op verzoek.